0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  На кожата - с любов


Жените сме суетно нещо! Все се опитваме да изглеждаме по-млади, по-красиви - все не ни е достатъчно. А в същото време толкова трудно намираме време да се погрижим за кожата си - на лицето, на ръцете, на тялото.

Хербалайф са наясно явно с женската психика и затова ни предлагат няколко гами продукти за бърза и лесна грижа.

От личен опит: козметичните продукти на Хербалайф не създават проблеми на чувствителната и кожа и капризните очи – от 1997 година ползвам тяхна козметика и досега не съм имала случай да ми текат очите, както ми се е случвало от много друга козметика.

Серията NouriFusion® съдържа витамини А, С и Е, мултивитамини и растителни съставки. NouriFusion® комбинира най-доброто от науката и природата, за да ни помогне за постигането на красив и здрав вид на кожата.

NouriFusion Ексфолиращия скраб е отличен за нежно почистване на лицето. Кожата ви ще е благодарна да го ползвате заедно с мултивитаминната Хидратираща маска от серията.

NouriFusion Почистваща маска е лека глинена маска за дълбоко почистване на порите. Лицето след нея се чувства изключително освежено, подобрява снабдяването с кислород и така кожата придобива отпочинал нежен вид, стягат се почистените пори и тенът става равен.

Единствения „недостатък” на маската – необходимо е да постоите в покой 15-20 мин. Но пък тя не е за ежедневно ползване и е за моментите, когато искате да посветите повечко време лично на себе си.

Най-благодарна ще ви е кожата, когато ползвате продуктите в следния ред:
измивате с Ексфолиращия скраб – 3-4 мин,
нанасяте Дълбокопочистващата маска - 20 мин,
след измиването й нанасяте Хидратиращата маска - още 20 мин,
завършвате грижата с тонизиране с NouriFusion тонер – 2 мин.,
и последно – нанасяте с леки масажни движения в посока отдолу нагоре дневния или нощния подхранващ крем – около 3-4 мин.
 
Когато нанасяте крема е добре да го правите с дланите на двете ръце, които задържате допрени с лек натиск в посока нагоре към скулите върху съответната зона за 20 сек, така че топлината от ръцете да помогне на крема да навлезе по-дълбоко в кожата.

И от огледалото ви поглежда нов човек – с блеснали очи и освежено лице.
И да ви кажа честно – това не е само от продуктите, които ползвате като козметика. За да направите горните процедури, това означава, че сте отделили около 50-60 мин лично за себе си.

А ако поне веднъж дневно приемате шейка за клетъчно хранене – Формула 1, независимо че нямате нужда нито от напълняване, нито от отслабване, ще разберете напълно рекламното изречение „Здравето отвътре си личи отвън”.

NouriFusion Околоочен крем е мултивитаминен крем е с немазна формула, която овлажнява и подхранва зоната около очите, по този начин подобрява тургора й и така забавя появата на фини линии. Кремът се абсорбира моментално, не оставя лъскав мазен вид, отлична основа е за нанасяне на грим.

NouriFusion Околоочния гел е „спешната помощ” - освежава и съживява уморените очи, намалява торбичките под очите като подпомага дренирането на кожата, така че можете веднага да видите и да усетите разликата. Може да се ползва и върху вече нанесения грим.

NouriFusion Мултивитаминният хидратиращ крем е богат дневен крем, със слънцезащитен фактор SPF 15, подходящ за цялата година, дори и в дните, когато слънцето не успява видимо да пробие облаците и мъглите.

Жените, които прекарват много време в затворени пространства без достатъчно кислород - офиси, магазини, знаят как изглежда кожата на лицето в края на деня - посивяла, побледняла, гримът изглежда "увяхнал". точно за тяхната чанта са два изключителни продукта на Хербалайф - Радиант С - тоник и гел. Гелът се нанася още от сутринта под грима и има свойството да "подава кислород" на кожата през целия ден. А тоникът стои винаги под ръка в чантата и се пръска към лицето като много нежна мъглица, която видимо освежава умореното лице.

От личен опит: Радиант С няма наситен аромат, не се смесва с аромата от парфюма, не дразни дори тези, които имат непоносимост към аромати. Това между другото е характерно за всички продукти на Хербалайф - и хигиенни, и козметични. А пък парфюмите им са с много естествени аромати, дълготрайни са, без да са натрапчиви.

Серията Skin ActivatorTM  е "тежката артилерия" - съдържа  есенциалния, забавящ времето, глюкозаминов комплекс и помага на тези от нас, които по-късно са започнали да се заглеждат в огледалото.

Дневният лосион е лек и бързо абсорбиращ се лосион със SPF15.

Крем за деколте зона
Ежедната му употреба забавя появата на фини линии и бръчки в деликатната област на кожата, която с възрастта изтънява и губи еластичността си. Нанася се с леки и бавни движения в посока отдолу нагоре като е добре дланите да се задържат с лек натиск върху зоната на нанасяне за около 20 сек.

Нощен регенериращ крем - поддържа образуването на колаген, хидратира и подхранва кожата във времето на активна регенерация – през нощта.

Балсам за устни SPF 15 - омекотяващ крем за ежедневна употреба със слънцезащитен фактор SPF15.

Не само лицето иска да се погрижим за него, а и тялото. Комплектът от Ексфолиращ много фин скраб и Моделиращ крем за тяло е добър, бърз и лесен начин да отдадем дължимото на кожата на бедрата и корема.

Това са два продукта, които топят излишните подкожни мазнини, правят кожата по-мека и гладка. Подходящи са за ползване върху различни участъци от тялото: бедра, коремна област, ханш, рамене.

Незаменими при Програмата за контрол на теглото особено при загуба на повече от 5 кг.

От личен опит: ще ви издам една моя малка тайна – моделиращият крем поради стягащите си свойства има отлично действие върху отпускащата се кожа под брадичката – така противната ми двойна брадичка.

Нанасяйте сутрин след почистване и тонизиране на зоната съвсем малко количество от крема под брадичката в посока от средата й към ушите. Ефектът е видим още след първото нанасяне. Линията на лицето става изключително подчертана!

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.