0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Протеинови добавки

Защо протеини?


Нашето тяло се нуждае ежедневно от определено количество протеин, за да може да функционира оптимално. За съжаление много от храните, които доставят протеини, съдържат и големи количества нежелани мазнини и калории.

Белтъчините  като соята и млечните продукти – се наричат още „пълни“ протеини, защото съдържат баланс от всички важни аминокиселини (или градивни блокчета) за растежа и поддържането на мускулната тъкан.

 Персонализираната протеинова пудра съдържа високостойностни соеви и млечни протеини. Може да се добавя към шейкове, напитки, супи и сосове. Помага да се  задържи желаното тегло. Нашето тяло се нуждае от 1 грам протеин на 1 килограм телесно тегло. Една равна супена лъжица на прах (6 г) доставя 5 г протеин.

Протеинови блокчета - Този вкусен десерт е балансирана комбинация от 10 г белтъчини и 15 г въглехидрати. Богати на витамин B1, B2, пантотенова киселина (или B5) и витамин E

Само със 140 ккал в 1 блокче, което е по-малко от много от традиционните шоколадови десерти, избягвате от треперенето за сладко в моменти на по-голямо умствено натоварване.

Изключително полезни при шофиране - аз не оставам в колата без тях! Можете да се пристрастите към вкуса им, но е напълно безнаказано - не е като с бурканче течен шоколад.

F1 Експресно блокче - Вкусна хрупкава вафла с всички хранителни ползи на шейковете - около 207 ккал, с отличен баланс на основните хранителни вещества, включително високи нива на протеини (13 г ) и фибри (8 г ) и добавени витамини и минерали.

Не съдържа изкуствени консерванти и е подходяща закуска и за вегетарианци. Предлага се във вкус на шоколад.

Отличен вариант на сутрешния шейк за бързащи хора!


 

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.