0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Контрол на теглото

Как действат продуктите?


След разговор с вашия консултант и изясняване на най-неотложните ви проблеми, той ще ви препоръча начин на приемане на основната програма - шейк,  дражета Билки и влакнини, и евентуално съчетаване с допълнителни специални продукти, което да ускори процесите на възстановяване нормалната работа на организма ви.

Най-напред Дражетата билки и влакнини изчистват организма и основно стомашния тракт от токсини и отлагания, натрупани в червата, които увреждат власинките и пречат на усвояването на хранителните вещества. След тази детоксикация е възможно започването на пълноценно хранене на клетките за дълъг период от време.

Дражетата билки и влакнини съдържат: овесени фибри, заедно с магданоз, цвят от портокал, хибискус и семена от копър на прах. Добавка с фибри може да подпомогне за достигането на препоръчителната дневна доза от 25 г фибри на ден, ако не примате достатъчно фибри с храната си.

Приеманата Формула 1 - шейк, доставя на вече почистения организъм пълноценна клетъчна храна, която засилва неговата приспособимост и жизнеспособност, устойчивост на заболявания и като цяло - повишава тонуса. Всяка порция съдържа 15,5г висококачествен протеин.

Формула 1 - шейк - съдържа: фруктоза, емулгатор, лецитин, соев белтък, млечен белтък, малтодекстрин, естествени аромати, гуараново брашно, царевични трици, калциев карбонат, калиев хлорид, червено цвекло на прах, магнезиев карбонат, карагеен, каротин, овесени трици, пектин, мед на прах, папая и ананас на прах, железен фурамат, витамини: С, Е, пантотенат, В1, В2, В6, В12, А, D3, амид на никотиновата киселина, фолиева киселина, биотин.

Шейкът се предлага с вкус на ванилия, тропически плодове, шоколад, капучино, ягода, бисквитки с крем.

Формула 1 е вкусна, лесна за приготвяне алтернатива на балансирана храна. Тя съдържа жизненоважен соев протеин, растителни ензими и 22 от най-съществените витамини и минерали, между които антиоксидиращите
витамини С и Е за защита на клетките от увреждания. Формула 1 осигурява също така всички жизненоважни аминокиселини, които са необходими на Вашето тяло, тъй като то не е в състояние само да ги произвежда.

Вече се предлага и Формула 1 без глутен, лактоза или соя. Осигурява отличен баланс на висококачествени протеини от грах, основни микроелементи и добавени растителни съставки и билки, боровинка и нар. Предлага се само с вкус на ванилия.
Съдържа 228 ккал в 1 порция (когато е приготвен с 250 мл соево мляко).


За да бъде ефектът от приемането на храната дълготраен, се включват Дражета мултивитамини и минерали, които спомагат за нормализиране обмяната на веществата.

Комплекс мултивитамини и минерали съдържа: калциев карбонат, нишесте, растително масло, витамини С и Е, амид на никотиновата киселина, пантотенат, витамини В1, В2, В6 и В12, биотин, фолиева киселина, провитамин А; билки: латинка, салата, магданоз, шипково масло, метилцелулоза

Доставя жизненоважни витамини и калций, за да сте работоспособни и здрави. Витамините С, Е и бетакаротин са жизненоважни антиоксиданти и подпомагат организма при неутрализиране на свободните радикали. Калцият допринася за запазване на костите и зъбите здрави, необходим е за работата на нервната система и мускулатурата. Пантотеновата киселина е необходима за растежа и за производството на антитела.

В първите няколко дни няма да усетите видими резултати. Ще продължавате да сте гладни между храненията - затова е добре да си вземете от протеиновите блокчета или експрес бар Формула 1  за началния период.

Още в края на първата седмица от приемането на Програмата ще усетите по-висока работоспособност при доста по-малко часове сън. На обед няма да ви се иска да подремнете, а ще сте готови да поемете втората порция напрежение от деня без особено усилие.

Килограмите ви ще продължават да си стоят все същите. Не се депресирайте - просто спрете за известно време да стъпвате на кантара.

Втората седмица идва с изненадите. Така както кантарът не помръдва в посока надолу, така ще преместите дупка на колана, полата ще се закопчава без проблем, тесните блузки ще станат по-широчки, за да си обуете дънките няма да ви е необходим сапун :).

Втората седмица е тази, в която ще престанете да изпитвате глад - има да се чудите как сте поглъщали такива количества храна и къде сте ги слагали. Организмът като че ли сам започва да ви кара да търсите салатите, айряна, никакъв апетит за сладкиши или за мазна препечена баничка. Сутрин ще престанете да мислите за нещо различно от чаша сок, мляко или чай.

Периодът на възстановяване на организма е започнал. Остава да сте последователни в изпълнението на програмата, която е 30-дневна.

Дали да я продължите със същата интензивност и след този период, какви продукти да добавите към нея за пълното възстановяване на организма - това ще е предмет на коментар с вашия консултант. Той е затова. Използвайте го пълноценно.

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.