0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Консултантът е ваш!
Ползвайте го!

Здравейте,

Аз съм Светла Захариева, независим консултант на Herbalife. Познавам и ползвам продуктите на компанията от 1997 година - и не само аз, а и цялото ми семейство, децата и внуците. Благодарение на продуктите и физическата си активност (без потене във фитнес-зала) съм запазила килограмите си почти непроменени от времето на младежките си години.

Продуктите на Herbalife не се продават в магазините и аптеките, тъй като всеки човек е индивидуална завършена система и за всеки е подходяща различна комбинация от продукти, освен това подборът и дозировките им се променят в процеса на приема им - в зависимост от реактивността на конкретния организъм. А винаги е добре да има някой, към когото да се обърнете и този някой да не е продавачката в магазина, която в момента е на смяна и нито ви познава, нито знае какво искате да постигнете с приема на продуктите на Herbalife .

Ако попълните контактната форма, в отговор ще ви изпратя Анкетна карта, която да попълните и да ми върнете. След това ще се постарая да ви направя най-подходящата програма персонално за вас.

Ако в Анкетната карта има въпроси, които не съм задала, но смятате, че могат да имат отношение към физиологичното ви състояние – пишете.

Заедно с продуктите винаги изпращам схемите на приема им, примерни менюта, списък с препоръчителни и забранени храни, както и двигателен режим, съобразен с вашите възможности и свободно време - упражнения, които можете да правите, докато гледате телевизия, четете книжка или миете чинии.

След като започнете прием на продукти на Herbalife, винаги съм на ваше разположение за допълнителни въпроси - по телефон или мейл.

Надявам се да ви бъда полезна!

Светла Захариева 0888 867327, sve1909@gmail.com

 

Всички текстове в този сайт са мои и са написани (още през 2000 г, като са допълвани постоянно) благодарение на опита ми с продуктите от 1997 година насам и натрупаната с годините информация за функционирането на различните системи в човешкия организъм, изследванията на специалисти в областта на диетологията и здравословното хранене, кинезитерапията, алтернативната медицина и др. Описанията на продуктите са взети от официалните сайтове на производителя.


Контактна форма
  Информация за Вас:
Лице за контакти: *
Държава:
Град:
Телефон:
Имейл: *
  Въпроси към нас:
 
 

 

 

Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.