0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Клетъчно хранене


Какво реално се случва с нас в този случай?

Приели сме 800 калории храна, усвоили сме обаче само 400 от тях. Останалата част се елиминира от организма като екскременти и урина, или се натрупва в депа, а 400 калории дневно за какво по-напред да ни стигнат?

Затова много скоро нещо в главата започва да скандира "ГЛАДЕН СЪМ!" И така - похапваме - нещо малко, нещо сладко, нещо на крак...

За момента ни засища, но много скоро алармата отново се включва - защото това, което сме погълнали е бедно на същинска енергия, но пък е богато - ооооо, и още как! - на въглехидрати, мазнини и скорбяла, и допълнителни килца естествено, защото преработените, но неизразходвани въглехидрати се складират като мазнини.

Този вид храни (бонбони, мазна баничка, чипс, пържени картофки) са лесно смилаеми и излючително бързо се включват в кръвния поток, при което организмът реагира с отделяне на по-голямо количество инсулин - регулатора на нивото на кръвната захар. Инсулинът си свършва работата бързо-бързо и понижава нивото на кръвната захар, но след малко - при следващото похапване, вие се зареждате с нова доза захари. И инсулинът отново хуква на работа.

Така в малки интервали се редуват в организма състояния с висока и ниска захар, което води до жестоко изчерпване на енергийните му запаси. А нали не сте забравили, че сте му дали само 400 калории истинска енергия?

По цял ден похапваме на крак, пълним стомаха си с баласт - защото на практика неусвоената храна е точно баласт, който на всичкото отгоре трябва да бъде преработен някак си - при това с много повече енергия. И се чудим защо сме удрямани, защо ни домързява, защо ни горчи в устата... Е, затова, защото постоянно тормозим организма си да работи, да работи, да работи.... при това без особена полза, защото той не успява да извлече максималната енергия от храната.

Имаме обаче и проблясъци - решаваме да приложим диета някаква, защото идва лято - как да се съблечем на плажа с тия "банички" на ханша? И гледайте какво става в организма - той усеща, че му кроите номер и започва всичко, което му дадете да складира за още по-жестоки времена - знае ли колко време ще го държите на глад! И като резултат - не само че не намаляват килограмите, ами и талията някъде започна да се губи!

ПРОГРАМАТА ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО ЧРЕЗ КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ Е СЪЗДАДЕНА, ЗА ДА СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ!
 

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.