0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Клетъчно хранене


ЗАЩО ?

ЗАЩОТО ....

Няколко са нещата, необходими всеки ден на човешкото тяло, за да оцелее: протеини, въглехидрати, витамини и минерални вещества, растителни масла и мастни киселини, микроелементи, микрохранителни вещества

Процесът на хранене не е само поглъщане на храна. Истинският процес на хранене на организма започва едва при усвояването на поетата храна, след осъществяване на химическия процес на разлагане на храната на хранителните й съставки и тяхното усвояване от кръвоносната система.

Микроелементите - предимно хром, селен, магнезий, цинк, са химическите агенти, които вършат тази работа и можем да си ги набавим от плодовете и зеленчуците - АКО ОБАЧЕ: те не са брани в полуузряло състояние, не са транспортирани дълго време, не са обработвани с препарати и ако са приети поне половин час преди същинското хранене.

Колко от тези условия спазвате в делника си?

Но да приемем, че всички условия дотук са спазени. Имаме достатъчно микроелементи в стомаха, които да преработят храната и да я поднесат на организма като източник на енергия. Сега идва ред тънките черва (7-8 м) да си свършат работата, вкарвайки хранителните вещества в кръвния ток.

За тази цел природата ги е снабдила с милиони фини власинки, които поемат веществата и ги придвижват през стените на червата, въвеждайки тяхната енергийна стойност в кръвта. Тези власинки са изключително фини и чувствителни към състоянията на стрес, към алкохола и тютюна. Увреждането им води до непълноценно усвояване на погълнатата храна от организма - статистиките сочат, че само 1 на 100 души има здрави власинки на тънките черва.

Вие този 1 от стоте ли сте?

Докато в ранна възраст пълноценното усвояване на храната се движи между 68 и 100%, с увеличаване на годините, стресовите ситуации, вредните навици за хранене на крак, употребата на алкохол, активното и пасивно тютюнопушене този процент пада под 50.

 

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.