0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Клетъчно хранене


ДОБРО ХРАНЕНЕ - ДОБРО ЗДРАВЕ - ЩАСТЛИВИ ХОРАПрограмата за клетъчно хранене на Herbalife доставя в организма необходимите микроелементи за първоначалното разграждане на храната на хранителни вещества


Дава на организма необходимите му протеини, растителни мазнини и мастни киселини, въглехидрати, витамини, микронутриенти, минерални вещества, които той с лекота усвоява почти 100% и всяка калория става използваема.

Осигурява чувство за ситост, така че слабеенето не е съпроводено с гладуване, а още повече - преди да започнат да намаляват килограмите, намаляват обиколките в талията, ханша, бедрата, раменете, но не и бюста :)

Постигнатите резултати се запазват за дълъг период от време, защото се възстановяват нормалните функции на организма. Това позволява програмата да се ползва с еднакъв успех и за отслабване, и за напълняване, като крайният резултат зависи само от дозирането и комбинацията на Формулите с естествена храна и допълнителни продукти.

Приемането на Програмата има активиращ и подмладяващ клетките ефект. В резултат се ускорява метаболизмът в тялото, повишава се енергийният баланс на организма, изчезва алармата от мозъка "Гладен съм!", няма го вече състоянието на сънливост след хранене, повишава се общата работоспособност.

Програмата за клетъчно хранене не е панацея. Тя е просто начин да живеем живота си пълноценно и да се наслаждаваме на всеки миг от него, радвайки се на добрата си обща кондиция.

Така че, ако си задавате въпроса "Кой се нуждае от програмата за клетъчно хранене?" , отговорът е - ВСЕКИ.
 

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.