0888 867 327

независим дистрибутор    

 

 

 

 

 

  Вълшебното Алое Вера

Алоето e тропическо растение, натурално за региона на Северна Африка. Изкуствено се култивира в Южна Европа от преди четири века.

Алое Вера се използва в козметиката и медицината. Употребата му с медицинска цел е спомената през първия век от новата ера в Новия завет на Библията.

Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, изгаряния, инфекции, екземи. Добавено към козметика за кожа има омекотяващо и регенериращо действие, забавя симптомите на стареене и е успешен лек срещу акне.

От личен опит: всяка рана, която се опитва да нагнои, наложена с лист от алое преминава за една нощ. Има по-силен ефект дори от ихтиолова паста.

Алое Вера концентрат - Направен от листа Алое Вера, сега се предлага и с вкус на манго.
Напитката, приготвена с този концентрат, е с много приятен вкус, ненатрапчиво сладък, без добавена захар.

Листата Алое Вера, от които със студена обратока се извлича сокът, се събират и филетират ръчно, за да се гарантира най-високо ниво на чистота.

От личен опит: У дома не оставаме без това вълшебно питие. Първо - защото е вкусно. Второ - защото се оказаха много ползите от него. Аз лично ползвам чистия Алое концентрат на Herbalife  - без добавката на манго вкус - вероятно от чист консерватизъм :)

Хербал Алое - шампоан и балсам за коса – опаковка по 250 мл
Прави косата по-мека и копринена след всяко измиване дори при варовита вода. Подходящ е и за детските коси. Включените в състава им микропротеини намаляват накъсването на косъма и „цъфтежа” на връхчетата.

От личен опит: Шампоанът прави обилна пяна с малко количество, още по-добър е ефектът, ако го разтворите преди нанасяне с малко топла вода – разнася се по-лесно и по-равномерно.

За да извлечете всички ползи от шампоана е необходимо разпенената вече коса да масажирате в продължение на 3-4 мин, след това да я разрешете – особено ако е дълга или къдрава, и едва тогава да я изплакнете обилно с хладка вода. И това се повтаря два пъти – еднократно измитата коса не е добре измита коса – така твърдят водещи фризьори.

След измиването нанасяте балсама също с масаж на скалпа и разнасяне на балсама с гребен по цялата дължина на косата в четирите посоки – отзад напред, отпред назад, отляво надясно и отдясно наляво – отнема около 3-4 мин, но си струва. Пълното отмиване на балсама казват, че е по-важно дори от отмиването на шампоана.

За да се насладите на красивата си коса завършете миенето с максимално студена вода – доколкото ви е поносимо. Студената вода затваря структурата на косъма и така запазва поетите вещества вътре, а същевременно по-трудно позволява да й повлияят външните фактори като замърсен и сух въздух, тютюнев дим и пр.

Сушенето на косата със сешоар правете колкото е възможно по-рядко и ако е наложително – нека да не е с най-горещия възможен въздух.

Почистващият гел за ръце и тяло нежно почиства кожата и я хидратира – опаковка от 250 мл

Сапун за баня и тяло – 125 г – нежно измива, не изсушава кожата, съдържа Алое Вера, Маслиново олио и Витамини А, В и Е. Има лек свеж и ненатрапчив аромат.

Лосионът за ръце и тяло съхранява влагата на кожата през целия ден и тя остава добре хидратирана. Съдържа Алое Вера и Африканско масло от Карите (Шеа). Опаковка – 200 мл

Успокояващ гел с Алое Вера и растителни масла има овлажняващ и успокояващ ефект. Помага за облекчаване на суха кожа. Опаковка от 200 мл.

От личен опит: Този гел е изключителен! Няма никакъв аромат, много леко се абсорбира от кожата, омекотява я идеално, успокоява раздразнената кожа.

Всички продукти от козметичната серия с Алое Вера могат да се поръчват в мултипакети от по 6 бр. х 50 мл.

Пакетът Хербал Алое е перфектен за пътуване, малките и удобни разфасовки от 50 мл са удобни за и тестване на продуктите, а също така са идеален подарък, поставени в специалния Хербал Алое несесер (можете да го поръчате и отделно).

Хербал Алое пакет съдържа:
•1 х 50 мл Заздравяващ шампоан
•1 х 50 мл Заздравяващ балсам
•1 х 50 мл Почистващ гел за ръце и тяло
•1 х 50 мл Лосион за ръце и тяло
•1 х 50 мл Успокояващ тел
 

     
Светла Захариева
Моб.: 0888 867327
Е-mail: sve1909@gmail.com
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща, балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна доза течности, хранителни добавки, когато се изисква, и подходяща почивка.
Индивидуалните резултати ще се различават.

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.